Ex.Phil/Ex.Fac med Spansk i Mexico

Hola!

Mitt navn er Tonje Kristiansen og jeg studerer Ex.fac/Ex.phil med spansk i paradis. Altså Puerto Esconcido, Mexico.

Idag er det akkurat to uker siden vi ankom Puerto, tiden flyr når man har det gøy! Vi er en gruppe på ca. 25 elever, og jeg må si det er en utrolig morsom og hyggelig gjeng jeg har reist hit sammen med! 

Vi bor på Hotel Arcoiris, som ligger rett over gaten for en av verdens beste surfestrender. Utsikten fra hotellet et nydelig, og hver dag ved frokost/ lunsj kan vi sitte å se på surferne på stranden imens vi spiser. Snakk om idyll. I tilegg er de som jobber på hotellet de hyggeligste og mest hjelpsomme menneskene jeg har møtt, de får oss virkelig til å føle oss hjemme her!

På hverdagene har vi Ex.Phil fra kl. 10 til kl 12, også ha vi to timer spansk på ettermiddagen hver mandag og torsdag. Ellers har vi fritid, og velger selv når og hvor vi vil lese. De fleste velger enten å lese ved bassenget, på stranda eller i hengekøya på verandaen. Det er liksom ikke så tøft å lese om filosofi når sola varmer og man kan ta seg en lesepause i havet i blant.

På de to ukene vi har vært her virker det som vi har fått opplevd ganske mye. De fleste av oss har prøvd å surfe ihvertfall en gang, noe som ikke er så lett som det ser ut fra resturanten! Ellers fikk vi en fantastisk velkomstmiddag når vi kom hit, opplevde en Mexicansk fiesta på nasjonaldagen(hvor alle jentene fikk prøve nasjonaldrakter!), hadde overaskelsesbursdag for Sofie(hun ble veldig overasket) og generelt fått testa ut utelivet her i Puerto. Ellers har vi idag vært på krokodillesafari og skilpaddemuseum, noe som var veldig spennende! Bilder fra alt dette kommer om ikke så lenge!

Jeg håper å kunne oppdatere om livet her i Puerto Escondido ihvertfall et par ganger i uka! Ser virkelig frem til de 68 dagene vi har igjen her, og kjenner kanskje allerede litt på at jeg kunne vært her lenger!

image

Vi blogges!
Tonje Kristiansen, ex.fac/ex.phil, Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *