Sydney – Idrett 1

Hei! 
Jeg heter Erica kronheim, er 19 år og kommer fra Bergen. Jeg ønsket å studere Idrett i tre måneder i et spennende og nytt miljø. Valget falt da lett på Sydney, nærmere bestemt Manly – som er 15 minutter unna den kjente storbyen.
Siden avreise fra Bergen 11.september, har jeg blitt kjent med utrolig mange herlige mennesker og fått mange gode minner! Sightseeing og shopping i Sydney, soling, bading og ballspill på nydelige Manly beach, fadderuke med de andre elevene på ICMS samt Surfecamp til et nydelig, idyllisk sted utenbys er blant tingene jeg har fått oppleve allerede – og det bare på 12 dager! 
Nå er fadderuken over og skolen starter for fullt, men det er ingen negativ tanke når skolen ser ut som et palass med en beliggenhet på 5-10 minutter unna stranden. Vi idrettsstudenter har kun to timer teori daglig, etterfulgt av en fysisk økt på omtrent 1,5 time. Denne uken er det beachvolleyball vi skal fordype oss i. Treningsøktene skal foregå på Manly beach, hvor det i følge værmeldingen skal være rundt 26 grader og sol hele uken! Jeg gleder meg! 
Jeg kommer til å oppdatere noen ganger ukentlig, for å gi dere et bilde av hvordan det er å studere med Gostudy her i Sydney.
På gjensyn!  
Erica
Idrett 1, Sydney

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *