Ferie i Bali

Og der var ferien over for denne gang. Studiet fortsetter og om en måned er vi ferdige med siste eksamen. Det går fort. Veldig fort. Ferien var fantastisk, men jeg klarte ikke dykkersertifikatet fordi jeg ikke klarer å ta av masken under vann. Men det endte opp med at vi besøkte Bal zoo og leide en veldig flott villa i Lovina for to netter. Det var ubeskrivelig. På vei tilbake fra Lovina dro vi også innom gitgit twin waterfalls. Det er noe jeg anbefaler alle som drar til Bali å besøke! Det var veldig kaldt der denne gangen, men så utrolig forfriskende. Så det er ganske tungt å komme tilbake til studiet nå.

Jeg merker også et ønske om å dra hjem. Livet i Norge er på vent nå og det liker jeg ikke. Også merker jeg at jeg savner folket hjemme. Savner at søsteren min kommer inn på rommet mitt bare for å plage meg, hvor det enten ender opp med at hun plager meg eller at hun blir med å se en film.

Jeg savner hverdagen min hjemme. Gleder meg til å flytte til Oslo og bo sammen men typen der. Etablere meg, få fast jobb og nedbetale studielånet. Men ikke misforstå, Bali er fantastisk og jeg trives. Jeg viste bare ikke at jeg kom til å føle at livet stod på vent, jeg studerer jo. Så livet er ikke på vent, det bare føles slik ut.

Også er nettet her så tregt for tiden at det tar flere minutter å bare legge til et enkelt bilde. Så fra meg så får dere klare dere uten mange bilder her og nå ^^

Ann-Christin 

PT, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *