Ferieuka <3

Her kommer Monita med ny oppdatering fra Mexico, Puerto Escondido!

Som sakt er noen av normennene “hjemme” i Puerto denne ferien. Vi har slappet av i hengekøyer om dagen og fått nye venner om kvelden. Alt i alt har vi møtt fire medborgere! Dette er norske backpackere som har vært heldige og funnet dette fantastiske stedet, og enda mer heldige når de møter en gruppe studenter som tar dem med på de beste resturantene, handlestedene og inviterer til fotball og volley på stranda! Så vi har rett og slett vært veldig sosiale denne ferien, (som absolutt ikke er over!)

Det eneste som var kjiipt her om dagen var at jeg glemte veska mi på stranda da jeg badet, og kameraet ble stjålet….. :( Ja man må ta forrhåndsregler her som alle andre steder! Men de fantastiske menneskene jeg henger med hver dag, skulle muntre meg opp, og tok meg med for å spille biljard. Til tross for hvor vondt det var å miste kameraet, fikk jeg en kjempefin dag! (Tusen takk mine venner, som gjorde alt for å få meg glad igjen) <3

I dag har gjengen vært i jungelen!!! Vi har nemmelig zip-lina!! Åh, det var så kult det! Vi måtte kjøre to timer inn i dalene, og etter en liten lur var vi framme! Vi gikk i en halvtime inn i jungelen, for det meste i oppoverbakker, men det gikk så fint fordi alt rundt oss var så utrolig vakkert!! Friske grønne blader og sollys som snek seg imellom dem. Vakkre bekker skinnte og rett som det var kunne man løpe på ett esel. Det skjedde faktisk tre ganger.

Før vi nådde toppen av de fem zip-linjene kom vi til et idyllisk fossefall! Et slikt du bare ser på film! Vi løp ut i vannet, som var MYE friskere enn det varme havet vi er vant til, og plasket i vei. Kjempegøy :D Vi nøt alle sammen dette herlige øyeblikket. Det så faktisk ut som en filmscene. Der svømte vi mot strømmen og kjente vannet fra fossen klaske hardt i bakhodet, på en god måte ;) Deilig!

Så startet zip-lininga :D Vi fikk gli over 5 lange linjer med en super utsikt over jungel og daler. Det var som å fly <3 Kjempe deilig og en av de beste opplevelsne vi har hatt her. Beklager så mye at jeg ikke har bilder å vise til, men kameraet mitt ble som sakt stjålet… Så nå skal jeg ned til sentrum for å kjøpe nytt! :D Hurra!!

Monita

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *