Ferieuka!

Ferieuka er over for oss her i Sydney, og det var også kjempedeilig å få levert inn eksamen i anatomi og fysiologi. Mange av oss på Idrett 1 har også vært oppe i volleyball-eksamen, mens den andre idrettsgruppa skal opp i karate. Det vil si at vi er ferdig med 2 eksamener, og at vi skal begynne med nytt tema og en ny idrett. Vi har nå såvidt begynt med faget idrettspedagoikk, og skal i neste uke begynne med karate, noe som virker veldig spennende. Idrettspedadogikk virker også som et spennende og morsomt fag.

Siden det nettopp har vært ferieuke har vi tenkt til å vise litt hva du kan gjøre her nede dersom du ønsker å studere “down under”. 

“Chase the Sun”
Mange fra både engelsk, ex.phil/ex.fac og idrett har vært på noe som kalles “Chase the Sun”, som er 9 dagers lang tur. Mange som har reist har fått opplevd mye av det Australia har å by på, der de har reist fra strand til strand, og sett generelt mye!
image

imageFraser Island.

imageRebekka, Julia og Martine, som er verdens søteste jenter <3

imageEn søt liten wallaby.

imageWhitehaven Beach, som er verdens hviteste sandstrand!

Takk til Julia for fantastiske bilder!

Great Barrier Reef og tur til Carins
Noen av idrettselevene reiste også til Carins, der mange dykket, snorklet i Great Barrier Reef og rett og slett moret seg. 

image

Snorkling i Great Barrier Reef.

image

image

image

image

image

Anna, Vilde og Gina <3

image

Dykkerbilde av søteste Martine <3 

Hippie-Roadtrip
Noen har også leid campingbiler og kjørt nordover langs kysten, og besøkt flere byer og småsteder, som for eksempel Byron Bay, Surfers Paradise, hippie-landsbyen Nimbin og Port Macquarie. På denne turen fikk mange oppleve nye sider av Australia. 

image

En var bilene som ble leid, som var ganske kul.

image

image

Selv har jeg vært i Manly, og litt i Sydney. Vi var en gjeng som ble igjen i Manly, noe som også var koselig. Det har blitt ganske varmt, siden vi går mot sommertid, så været skal vi ikke klage på.
image

Manly Beach

image

Martine, Ole og Marit som koser seg i vannet.

image

Blerina & Martin, Idrett 1 Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *