Ferieuke i Puerto

Hola!
Som sagt har jeg vært og besøkt vertsfamilien min i Kansas i ferieuka. Mye av tiden min ble brukt på å besøke gamle kjente steder(Freddy’s, Sonic, Ihop, The Well <3)  og overaskende nok mye fotball. Vertsbror er nemlig på varsity soccer team, og vi var på hele tre kamper imens jeg var på besøk!

Forrige gang jeg bodde i Kansas gikk jeg på High School. Nå har vertssøster starter andre året sitt på college, så jeg fikk bo hos henne et par dager og opplevd livet som college-student også! Ellers ble det til mye shopping, mat(!) og andre morsomheter. Gleder meg allerede masse til å dra tilbake på besøk neste gang!
image

Det var selvfølgelig pøsregn og iskaldt på første kamp!
image

Vertsbror i farta, McPherson vant typ 0-10?
image

image

image

MEN! For andre som tenker på å reise til Mexico er det kanskje ikke så interessant å dra til Kansas i ferieuka! Derfor har jeg spurt noen av de andre elevene her om å fortelle litt om sine opplevelser i ferieuka!

New York:

Fire av oss tok turen til New York i ferie uken, for å få en kontrast fra det avslappede, og ikke minst varme, livet i Mexico. Vi var på beina tolv timer om dagen, og fikk med oss både Broadway, Empire state, Central Park, Brooklyn bridge og Chinatown. Det var en fantastisk tur, og speiselt gøy var det å se stedene vi tidligere har hørt så mye om og sett i utallige filmer!
-Hanne Lian

image

image

image

Bilde av New York tatt fra toppen av Empire State Building!image

Miami:

Vi var en gjeng på seks stykker som dro til Miami Beach i ferieuka. Vi sov seks netter på et luksushotell på South Beach, som er rikmansstrøket i Miami. Vi var heldige og fikk bestillt rom til halv pris fordi det er lavsesong. Imens vi var i Miami shoppet vi masse, var på stranda og besøkte Universal Studios.  Fire av oss var også på Miami Ink og tok tattoveringer! Det var en utrolig fin tur, og et fint avbrekk fra det rolige livet i Puerto Escondido.  

-Julie Bjerkeli Pedersen
image

image

image

Cuba:

Da ferieuka kom var vi ni jenter som pakket koffertene og reiste til Havanna, Cuba. Vi reiste for å få oppleve den cubanske kulturen. Vi leide rom hos to forskjellige cubanske damer hvor vi fikk tilgang på seng, bad og mat. Cuba hadde masse å by på. Alt fra gatemusikkanter, rundtur i byen i gamle biler, maten, folkene og stemningen. Vi ser tilbake på reisen som en kulturopplevelse vi ikke ville vært foruten

-Johanne Sofie Hansen Lund

image

image

image

Altså! Det er utrolig mye spennede man kan oppleve i ferieuka hvis man er student her i Mexico. De fleste kom hjem med mange morsomme historier og opplevelser, og vi er alle klare for å sette i gang med Ex. fac.

Igår fikk vi foressten gode nyheter! Alle elvene her i Puerto sto på Ex. Phil eksamen! Vi er selfølgelig alle veldig stolte.

Vi snakkes!

Tonje, Puerto Escondido, Mexico, Ex.phil&ex.fac/ spansk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *