For en helg! For en helg!

Fredag: 

Finding Nemo. Vi fant ikke nemo, men vi fikk snorklet på Shelly beach! Stranda er bare 5-6 trapper, en ørliten (kjempe tung) bakke nedover og en sving. Jeg lurer litt på hvorfor vi ikke har gjort dette før. Det er en helt ny verden under vann. Fiskene er folkevant, de svømmer stille rundt og blir nesten ikke skremt når det kommer to kjemper med armer og bein overalt svømmende mot dem. Nesten så man kunne ta på dem. Jeg prøvde også å svømme om kapp. Fisken vant… Sjøltilittknekk. Når jeg var liten hadde jeg et indre ønske om å være en fisk, så det fikk jeg testet litt ut nå. Jeg elsket det! Tiden er så knapp, så blir ingen dykke sertifikat denne gang. Ingen tvil om at jeg skal tilbake da og da er dykking i great barrier rief på lista! Dette skjer. Jeg skal ikke dø uten at jeg har gjort det, et offisielt løfte til verden. 

Rett fra stranda og på Scando-party. Scando party er en skandinavisk fest. Her på skolen har hver verdensdel/ område et eget “styre”. Det er de som arrangerer festen. Temaet var vikinger, så det var jo litt morsomt for oss Nordmenn. Etter en hard uke med jobbing, så passet det bra med skandinavisk fest. Det var åpen bar i tilegg, spennende resultater. Veldig bra fest, får en tommel opp! Tror alle koste seg. 

Lørdag og Søndag: 

Shopping og studiedate. Var ganske trøtt når jeg våknet på lørdag, men vi hadde planlagt en ordentlig shopping dag i Sydney. Vi fant H&M, så måtte jo ta turen innom der. Den er nettopp åpnet i Sydney, så var faktisk kø for å komme inn. Aldri opplevd kø for å komme inn på en klesbutikk før. Dagen ble tilbrakt sammen med min supre roomie. Kunne ikke vært mer perfekt. Sydney er ikke som alle andre storbyer, Sydney er det lille ekstra 

Søndag skulle det studeres. Prøveeksamen er kommende fredag og vi ligger en smule etter. Sofia stilte opp med bøker og PC,  studiemotivasjonsgodteri og et supert smil. Vi fikk lagd en plan for resten av uka og lest på det vi skulle. Vi utvidet daten vår til en bologenes date på DaVita og etterpå dessert på rommet. Med andre ord, vi lever et litt luksus liv. For studenter å være, vel og merke. 

Med min spanske amiga! Muni love <3

veldig dramatisk 

Ready for Scando! 

Gira viking! 

Embla, Ex.phil/ Ex.fac 
Sydney 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *