Første rapport fra Pipa – Brasil!

Hei alle sammen!

Det tok sin tid før jeg fikk snekra sammen første innlegg fra oss her i Brasil, men nå kommer det! Internettet er mildt sagt ikke noe og skryte av, noe som er bra, for da er vi alltid ute og gjør ett eller annet! Allikevel burde jeg kanskje presentere meg selv, da det er jeg som blir å holde dere oppdatert på hva i driver med og hvordan det er og studere ex.phil/ex.fac her i nydelige Pipa. Jeg heter Ida Birgitte, er straks 19 år og er fra Nord-Norge. Jeg valgte å studere litt i Brasil fordi jeg ikke visste helt  hva jeg skulle gjøre da jeg var ferdig med videregående og fordi jeg synes Brasil er et fantastisk land. Jeg var selv på utveksling her da jeg gikk andre året på videregående og det gav virkelig mersmak.

Nok om meg, vi har snart vært her i 3 uker (allerede!!!), og vi har kommet godt i gang med studiene. Dette semesteret er vi bare 7 studenter, og bare jenter! Tenkte først at det kom til å bli litt kjedelig med så få, men vi har fått gjort kjempemye gøy på denne korte tiden, og ikke minst spist kjempe mye god mat! Og litt mat som ikke var fullt så god..  

Første dagen etter ankomst fikk vi en liten omvisning av læreren vår, Ole Johan. Vi gikk blant annet til Praia do Amor (ryktene sier at dette skal være en av Brasils vakreste strender!) og vi fikk se hvor treningssenteret var. Etter det var det rett tilbake på hotellet for å sove vekk jetlaggen som noen hadde pådratt oss etter den lange reisen. 
imageObligatorisk bilde ved Praia do amor, eller KjærlighetsstrandaimageSurfing er også noe det fleste av oss har fått opp øynene for! Surfing og muay-thai. image

En del av “velkomstpakken” var en tur med beach buggy på strendene og sandynene i Natal. En fantastisk tur, til tross for at noen av oss satt igjen med litt blåmerker og onde ledd etter sjåførens akrobatiske stunts.

image

image

image

Det var det jeg rakk og laste opp for denne gang! Nå har helgen kommet, og da forsvinner internettet. Så god helg! Bom final da semana!

Ida 
Ex.phil/ex.fac, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *