G’day mate

Endelig er vi her! Etter en lang reise på nesten 30 timer, var det utrolig deilig å endelig komme frem til Manly beach og skolen. Skolen, som ser ut som en litt mindre versjon av Galtvort, er forresten helt fantastisk lokalisert! Tar ikke mer enn 10 mintter å gå ned til stranden og til setrum. Herlig!

Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, men her er i hvert fall noen av highlightsa:

Første dag gikk for det meste ut på å holde seg våken for å unngå jetlag. De fleste var i seng rundt 9 om kvelden. Noen valgte å ta en tur inn til Sydney for å se seg omkring, mens andre kun tok turen ned til Manly. Selv om vi hadde tatt med oss regnet fra Norge (noe australierne var flinkte til å poengtere), så var det lett å se at dette stedet er helt fantastisk! Tror ikke det er en eneste person som ikke har blitt sjarmert av dette lille himmelriket og personene som bor her:)

På fredag dro jeg og en del andre inn til sydney, hvor vi endte opp med å gjøre noe som heter Skywalk. Vi ble tatt opp i den høyeste bygningen i Sydney og spent fast på utsiden av den. Ikke bare var utsikten helt fantastisk, men vi fikk i tilleg lov til å ha på oss noen fancy blå kjeledresser. Ikke veldig flatterende, for å si det sånn, men allikevel en helt herlig opplevelse! Anbefales på det sterkeste.

Om kvelden var det Icebreaker-party. Vi fikk servert vin og øl, og som de gode nordmenn vi er, så sier vi ikke nei takk til gratis drikke! Etter det gikk turen ned til the Bassment, studentbaren her på campus. Billig drikke og god stemning førte till at turen så gikk videre ut til Manly. Ble med andre ord en meget hyggelig kveld som resulterte i hangover dagen etterpå for de fleste av oss.

Jeg skal prøve å få lagt ut et nytt innlegg veldig snart, for det er som sagt veldig mye som skjer her nede nå.

Hvis du har noen spørsmål, er det bare å sende meg en melding på facebook: Madelene Orderud. Jeg har forresten Instagram hvor jeg kommer til å legge ut bilder under hele oppholdet mitt. Feel free to take a look: Madeleneo

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *