Puerto Escondido es rico!

En fabelaktig gjeng, tretten av oss, fikk lære hverandre å kjenne hele den lange reisen til Mexico! Etter en natt overnatting i Mexico City var vi bare en flygning unna studiestedet vi skal kalle hjemme de neste tre mnd. Etter å ha mellomlandet på gigantiske flyplasser i London og Mexico City, ble kontrasten stooor da vi fikk se flyplassen som ventet oss langs Mexicos kyst. Flyplassen bestod av ett eneste rom, med tak laget av palmeblader, og et rullebånd på 3 meter. Kjempe mye sjarm! En times tid til i buss, førte oss gjennom jungel, daler og all frodighet. Herlig!

Da vi endelig sjekket inn på hotellet ble alle målløse av de fine rommene, den fantastiske utsikten over sjøen, hengekøyene på verandaene, baren på stranda som hører til hotellet med så mye mer!

Den første uka har vi hatt velkomstfest med langbord i hagen på hotellet. Alle begynner å kjenne alle, og jeg kan ikke si nok ganger hvor herlig denne gjengen er!

Vi har til og med feiret Mexico sin nasjonaldag den første uka! Alle jentene fikk låne nasjonaldrakter med smykker. Håret fikk i seg (skummelt mye) gèlè, som ble gredd bakover i knuter, dandert med masse blomster. Utrolig morro! Fine som vi var (guttene også selvfølgelig ;)) dro alle opp til sentrum. Der fikk vi med oss taler, show, dans, fyverkeri og nasjonalsang. Media og andre tilfeldige mennesker stoppet oss for å ta bilder, (vi var tross alt dolla opp ganske mye). Vi har ikke sett noe, men fikk høre at vi skal være med i ett eller annet mexicansk magasin?! Ikke nok med det, hele klassen fikk i tillegg håndhilse på ordføreren i byen! Stas :)

 

Skolen har startet for fullt, så vi leser flittig om alle de forskjellige filosofene i faget ex.filosofium. Noen gleder seg til vi begynner med ex.facultatum litt senere, men selv synes jeg filosofi er best! Spessiellt når læreren er så flink som han er! To timer skole om dagen fyker forbi fordi det er så interessant :)

Siste nytt er at to norske surfere (superhyggelige, vi er såå glade for å ha dere her!) har sjekket inn på hotellet, og en av dem er norgesmester :D I dag tok de oss med ut i vannet og gav oss ett grunnkurs. Jeg må si at jeg er imponert av mange i klassen!! Flere skulte talenter! For min egen del er jeg nødt til å holde meg for nesa ved hvert fall…. og det rekker jeg ikke alltid… høyt saltinntak i dag altså… Jeg skal prøve igjen! :)

Monita

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *