Gili!

Hei dere! 

Nå har jeg endelig fått lagt over bildene på pcn og kan fortelle dere om den eksotiske turen til vakre Gili! 

Som dere sikkert vet fra før så er Gili en øygruppe, satt sammen av 3 øyer ( Gili air, Gili Meno og Gili Trawangan), vi var på Trawangan. Den første opplevelsen startet faktisk på båtturen hen til øya! Ut av vinduet på båten var det sjø så langt øyet kunne se, og helt plutselig ser vi delfiner som hopper opp av sjøen! Var virkelig helt nydelig å se på!  Rakk dessverre ikke å ta bilde av dem! :(

Da vi var framme på Gili fikk vi ordna en helt utrolig fin villa! Og det syke er at vi betalte rett over 500 kroner per pers for å bo der i tre netter inkl frokost! 

Bassenget vårt! <3 

utendørs kjøkken! :)

soverommet vårt

Badet var faktisk ganske fascinerende! Det var på en måte utedo innreda slik at vi hadde litt åpen himmel! Kjempefint! 

Ellers så solte vi oss hver dag, var kjempedeilig men også utrolig varmt! Jeg må ærlig si jeg tok feil av sola der.. Ble helt sykt solbrent den andre dagen, var så ille at jeg ble sengeliggende resten av dagen! Så har vært flink med å smøre meg etter det ;-) 

Noen bilder av stranda: 

På onsdagen leide vi oss sykler til å utforske øya, var utrolig deilig og bare sykle rundt uten noe som helst trafikk. Den eneste trafikken som er å finne her er syklister og hest & vogn. 

Bilder fra sykkelturen

meg, Lisell og Vilde 

meg, Silje og Vilde 

Det var det for denne gang! Vi blogges :-) 

Tina & Emilie

Idrett – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *