Sydney!

Hei!

Tenkte vi skulle fortelle litt om hvordan volleyball studie fungerer. 

Hver dag i 4 uker har vi volleyball trening etter skolen. Siden vi er 52 elever er vi fordelt på 2 grupper. Gruppe 1 starter treningen sin klokken 15:00 og holder da på til klokken 16:30. Gruppe 2 har trening fra 16:30 – 18:00. 

Treningen går ut på grunnleggende øvelser som bagger og fingerslag og diverse øvelser som er spill relatert. Nå har vi bare hatt volleyball i en uke, så vi har ikke begynt å spille enda. Vi er sammen i grupper på 2 eller 3 personer. Treneren vår er en tidligere landslags trener og utrolig dyktig. Han kommer med konkrete svar på hva som er bra og dårlig. 

Om 3 uker skal vi opp til en ferdighets prøve. Denne må alle igjennom for å komme opp til hvilken som helst eksamen vi har her nede. Ferdighetsprøven er ganske krevende, så det krever masse fokus. Vi har ikke fått noe spesifikk beskjed på hva vi skal gjøre på selve prøven, men noe av den  består av å ta 100 finger og baggerslag med en partner. Etter ferdighetsprøven er det en av gruppene som skal ha eksamen i volleyball ( da den andre gruppen hadde eksamen i karate). Her kommer man til å trekke noen øvelser som man skal utføre. 

Alt i alt, volleyball på Manly Beach er nydelig. Forholdene er helt fantastisk. Det tyske landslaget i beach volleyball pleier faktisk å lade opp til turneringer på denne stranden  :)

Vi klager ikke !:)

Vilde og Kristel, Idrett 1

#Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *