Liten oppdatering fra Sydney

Heisann :)

Vi i Sydney er tilbake fra en uke med ferie og har startet på skolen igjen. Denne første uka har vært utrolig travel, vi har hatt en stor engelskinnlevering i tillegg til at vi har startet med ex.phil. Ettersom vi har fått en ny lærer til ex.phil, så er det en liten tilvending i hvordan man skal ta notater osv. Jeg personlig merker at ex.fac kanskje er litt mer meg, faglig sett, men regner med at ex.phil’en blir litt mer spennende utover semesteret.

Jeg tror uka med ferie og Chase the Sun tok knekken på mange av oss, for alle har sovet unormalt mye de siste dagene. Jeg kan med hånden på hjertet si at det var den beste uka i mitt liv. Vi opplevde så utrolig mye på så utrolig liten tid, og var en relativt stor gruppe på 35 stykker, så det var også kjempesosialt :) Tenker å lage et eget innlegg om selve Chase the Sun-turen når jeg får litt bedre tid. 

Bildet er lånt av Gina:) Her var vi på Magnetic Island, og denne dagen var det ganske overskyet. Alikevel klarte så og si alle å bli solbrente. Ozonlaget her er utrolig tynt, som vi merker veldig godt..

Merker at vi blir mer og mer knyttet til hverandre nå, noe som er veldig hyggelig, samtidig trist fordi vi vet vi er over halvveis i oppholdet vårt nå. Man blir så utorlig close når man er sammen hele tiden. JA, det kan være slitsomt å ikke alltid få den alenetiden man er vandt til å ha hjemme i Norge, men guri så deilig det er å alltid ha noen rundt seg ved alle tider av døgnet. Etter å ha vært sammen 24/7 på en buss rundt østkysten til Australia, var alikevel det første vi gjorde da vi kom tilbake til ICMS å sette seg ned i fellesrommet for å se “Finding Nemo” :) 

Jeg hoppet bungy jump!!:) 

Selvfølgelig har bildeprogrammet mitt klikket helt, så må laste ned alle de 4000 bildene fra turen en gang til. Så derfor kommer det heller masse bilder på neste innlegg :)¨

Ida Marie/Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *