Hola! Greetings from Mexico! De første tre ukene her har gått veldig fort, og vi ha opplevd utrolig mye spennende! Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere  fra oppholdet så langt!

Vi ankom Mexico uka før Mexican Independence day, og fikk dermed mulighet til å delta i feiringen av denne dagen. På hotellet ble det stellt i stand med langbord, dekorasjoner og live tradisjonell musikk! Vi jentne var også så heldige at vi fikk låne Mexicanske nasjonaldrakter for anledningen! image

Vi fikk også håret oppsatt på tradisjonell måte, med blomster og mer enn nok hårgele.
image

image

image

image

image

image

Det var en utrolig morsom kveld, med spennende mat, dans og tradisjoner! Ellers hadde vi også som nevnt en overaskelsesbursdag for Sofie! I hagen ble det stellt i stand til fest, og alle var veldig flinke til å holde hemmeligheten, hun hadde ikke anelse om hva som skulle skje! Selvfølglig måtte vi ta desserten i resturanten, ettersom det begynte å regne. Vi har hatt noen kraftige stormer i Mexico, og de fleste av oss har måttet kjøpe inn  en paraply. Her er et demonstrativt bilde:image

Men vi elevene har ikke vært mye sure mine likevel, og en dag ble det blant annet blitt satt i gang filmkveld for å få regntiden til å gå.

image

image

image

Nå kan det virke som om solen har kommet for å bli, og vi har unnyttet dagene og blant annet dratt ut for å lete etter shoppingmuligheter. Det er ikke veldig mange shoppingmuligheter her i Puerto viser det seg, med mindre du er veldig interessert i surfeklær i rimelig høy prisklasse(ihvertfall i forhold til andre ting her!). Vi dro en gjeng på markedet i håp om å finne noe spennende, og etter et par timer på jakt traff vi jackpot på veien hjem, nemlig et varehus!
image

image

Rimelig gira på at vi fant SKO!
image

Vi har også vært på en ekskursjon til et Skilpaddemuseum og krokodillereservat som ligger ca. 1 time ifra Puerto. Vi reiste på morgenen med buss og fikk først se masse skilpadde med skader som var bltt redda så de de kunne få muligheten til å overleve.

image

Videre dro vi avgårde i krokodillenes land noen små robåter som kanskje ikke føltes så solide som de burde være i et vann med 1500 krokodiller.image

image

image

image

image

image

Anna fikk en beundrer på naturreservatet.

image

Vi fikk også kjent litt på frykten for livet når vi gikk unødvendig nærme elva og en krokodille spratt opp og snappet etter oss. Har aldri løpt så fort i mitt liv!
Det var en utrolig opplevelse å få komme så nærme disse ville dyrene, virkelig verdt turen!

Jeg kommer snart tilbake med bilder fra noen andre turer og opplevelser vi har hatt så langt, men jeg legger ved et siste bilde fra utsikten fra hotell-resturanten.

image

Tusen takk til Oline for bilder fra Mexican Fiesta!

Snakkes!

Tonje

Ex.Fac&Ex.Phil m. spansk, Puerto Escondido, Mexico.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *