Hvor er ullsokkene når du trenger dem?!

Jeg skal være ærlig med dere lesere – den siste uka har vært litt kjei og grå: Værgudene har slått seg vrange, og derfor har det vært både kaldt og vått siden vi kom hjem fra Rio. Strandlivet har med andre ord vært ikke-eksiterende en stund.

Men for å være helt ærlig er det kanskje likegreit – vi hadde tross alt vår første eksamensinnlevering i kulturforståelse i går, så det triste været ga oss ingen unnskyldning til å hive bøkene i kofferten. Hjernen har gått på fullspreng hos de fleste, og livet har vært begrenset til hotellet vårt – med mindre du skulle ta en potetmospause, så klart. (Tro det eller ei, men gjengen vår har fått dilla på potetmos. Spesielt.)

Tross dårlig vær og innlevering, har vi likevel funnet tid til å være sosiale sammen. De siste to onsdagene har vi for eksempel hatt filmkveld, der hele gruppa samles for å se på brasiliansk film på storskjerm. Vi har også vært ivrige med både perkusjon og samba, noe som – til tross for at det er sykt vanskelig til tider – er utrolig energisk og morsomt. Dessuten har vi hatt våre første timer med portugisisk, og dermed kan hele gruppa si mer enn bare «obrigada» («takk») til de lokale innbyggerne. Koselig.

Til helgen skal det bli fint vær igjen, så planen er å surfe på Lopes Mendes. Søndag skal mange av oss på snorkling og korallomvisning. I mellomtiden får vi bare pakke oss i dynene og vente på varmere vær – og lese leksa om Immanuel Kant … Pff …

Tchau!

Monika
Ilha Grande,Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *