Shark alarm

De siste dagene har været vært helt herlig her nede! De fleste har derfor tilbrakt så mye tid på stranden som mulig. Her i Manly er det flere strender å velge mellom, og alle er i kort gåavstand fra skolen.

Hovedstranden heter Manly Beach, og er den største stranden her. Det er hele tiden kjempemange surfere i vannet, masse volleyballbaner og annen aktivitet på stranden. Er med andre ord ikke den beste stranden å dra til hvis du er mer interessert i å bare slappe av i sola, selv om det er fult mulig der nede også :)

En annen strand som ligger rett ved skolen er Shelly Beach. Det er en mye mindre strand hvor det egentlig ikke fåregår noe som helst vannaktivitet. Med andre ord; helt perfekt hvis du bare har lyst å ligge å steke i den varme sola. Det er forresten mye varmere der også, fordi det blåser mindre enn på Manly Beach.

De siste dagene har shark alarmen gått av flere ganger! Det har blitt observert en hai bare et par hundre meter fra stranda, og den er visst STOR. De satte opp skilt overalt hvor det sto at man måtte bade på eget ansvar. Ganske morsomt å se alle turistene løpe bort til skiltet for å ta bildet av det. Skal ikke lyve, gjorde det selv også. Er ikke så ofte man ser hai skilt i Norge akkurat. Jeg spurte en australier om det var vanlig med hai i vannet her, og han sa nei. Han sa også at den måtte være ganske stor og nærme land, for i løpet av årene han har bodd her, så har han ikke opplevd at badevaktene har tatt det så seriøst før.

Facebook: Madelene Orderud

Instagram: madeleneo

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *