Lesing, pugging og eksamen

Som mange av de andre studiestedene, har også vi i Sydney eksamener. Både idrettsklassen og Ex.phil/Ex.fac har eksamen i morgen. Vi som har engelsk har heldigvis ikke det, men vi har et essey som skal leveres da, så vi har hatt nok å gjøre denne uken vi også. Fordi det meste av uken har gått ut på å pugge, har det dessverre ikke skjedd så mye spennende her nede. Vi har allikevel klart å tilbringe mye tid ute i sola. Det er så utrolig deilig å ta med leksene ned på stranda, i stedet for å sitte inne på skolen.

En ting jeg elsker med denne skolen, er at det er folk som har bryllup her hele tiden. Hver eneste helg er det noen som gifter seg. Skjønner godt at folk vil gifte seg her, for det er en utrolig fin skole:) Nå i helgen var det noen som giftet seg rett utenfor rommet mitt. Det hadde vært helt perfekt, hadde det ikke vært for at det var et skottsk bryllup, og at de spilte sekkepipe i minst 2 timer. Herlig musikk når man har et engelsk essey å levere inn!

Etter at eksamener og oppgaver er levert i morgen, så er det ferie! Jeg og en del andre har bestemt oss for å dra opp til Airlie. Det er ca 3 timer fra Sydney med fly, og ligger rett ved Great Barrier Reef. Jeg håper de har internett på hotellet vi skal bo på, men hvis ikke så kommer det i hvert fall et stort blogginnlegg om turen så snart jeg er tilbake i Manly.

Spørsål på facebook: Madelene Orderud

Instagram: Madeleneo

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *