Eksamen = overstått!

Internettproblemer og eksamenspugging har hemmet bloggeren fra Brasil betraktelig, men nå har både det ene og det andre løst seg, så her kommer en liten oppdatering fra den sørlige halvkule.

Den norske gruppa har stått på i tilnærmet to uker med lesing, kollokvium og repetisjon til langt på natt. Det meste av tiden har blitt tilbrakt i forelesningssalen, og mange har nok gledet seg til å bli ferdig med første eksamen (blant annet for å kunne gå ut og ha et sosialt liv igjen … Det er tross alt begrenset hvor sosial du kan være i en sal full av konsentrerte elever!). Heldigvis kan vi nå senke skuldrene, ta et dypt pustedrag, og si “YES!”, før vi setter kursen mot de ulike feriedestinasjonene vi har valgt oss i ferieuka :)

Siden de fleste skulle på flyplassen i løpet av de neste 12 timene, startet ferieuka med en rolig, koselig eksamensfest, der vi grilla og skålte for en vel overstått ex.phil-periode.

Senere på kvelden pakket de fleste sakene sine, satte seg på båten, og dro for å utforske Amazonas i fire-fem dager. Andre har booket spahotell i Salvador, mens andre igjen valgte å bli på Ilha Grande. (Til tross for at øya ikke er av de største, blir mulighetene MANGE når man blir kjent med lokalbefolkningen!) Enkelte har også tenkt seg til Rio den siste helgen i ferieuka.

Jeg må også nevne at læreren vår har vært veldig snill med oss: På onsdag lagde han middag til alle sammen, der kjøttkaker og brunsaus sto på menyen. Hele gruppa var i eufori, for de fleste har levd på nudler og restaurantmat i tilnærmet fem uker. Så, på vegne av hele gruppa, retter jeg en offisiell takk til læreren vår her: Tusen takk, Ole Johan! Det gjorde eksamensuka vår ti ganger bedre :)

Tchau!

Monika
Ilha Grande, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *