Skilpadder og eksamen!

Monita fra Mexico her!

Det er alltid noe nytt som skjer her langs kystlinja i Puerto Escondido. Nå har vi har hjulpet skilpadde-babyer ut i havet! De var utroooolig søte! <3<3<3 Små, med myk hud og nesten helt vektløse. Jeg smeltet helt av disse herlige små skapningene og det vet jeg flere gjorde. Til og med de store tøffe gutta stod å heiet på de små med stort engasjement da de små kjempet seg ned mot havlinja. Skillpadden jeg hjalp i riktig retning, kunne jeg ikke gjøre annet enn å kysse farvell, han var så myk og fin der han hvilte i hånden. Min lille skilpadde-herlighet strevde en god del og kom i vannet blandt de siste, men jeg kjente en stor glede da har endelig kom ned til en bølge som skylte han videre ut i havet. All lykke videre i livet!

Vell ferien er endelig i gang!!!! Eksamen i filosofi er over og vi har alle pustet lettet ut!!! Jeg tror at alle har samme følelsen, at det gikk bra! Det ble noen veldig intensive dager før eksamen. Det er mye pensum vi har vært gjennom og for noen ble det skippertak, mens andre har jobbet veldig jevnlig gjennom oppholdet. Uansett, vi er ferdig :D

HER FEIRER HELE GJENGEN AT VI ER FERDIG MED EKSAMEN! FIESTA GRANDE!!

Vi skal nyte ti herlige dager uten noe som helst form for skole og det feirer vi alle ulikt. En tredjedel av gruppa har dratt til Jamaica for å kose seg, en annen tredjedel gjør det samme i Cuba og den resterende herlige gjengen vi er har forblitt i paradiset vi allerede bor i i Puerto Escondido! Men, jeg må inrømme at da vi begynte å klemme hverandre farvell, kjente jeg faktisk at det presset litt på. Jeg overrasket meg selv, men det er helt sant, jeg ble oppriktig trist. Og det er til tross for at jeg ser dem om en drøy ukes tid!! Herre gud, hvordan skal dette gå når jeg faktisk SKAL si skikkelig farvell??? Uff, den tid den sorg! Vi er bare halveis, så jeg har masse tid igjen med ds suuguupre lekekameratene mine ;)

DETTE ER STRANDEN VÅR! (Takk gud for lavsesong, for vi har alt dette for oss selv :D)

Å, som vi har slappet av de siste dagene! Ligger på stranden og draaaar oss! Vi spiser GODT ute på resturantene, som er kjempebillige. Gjennomsnittsprisen på ett måltid her er ca 60 NOK, og den prisen halveres hvis man vil spise i sentrum, altså de mer lokale stedene. Uansett er det masse god mat her. Jeg liker kanskje det meste, men det ER utrolig god mat her :D Det er så mange inntrykk man får her, nye planter, store bølger og merkelige fugler. I går så jeg en tarantella fra balkongen! :O Det er så mye man vil dele med de kjære der hjemme, men vit at vi har det bra!!

Hasta luego! – På gjensyn!

Monita

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *