Manly open og blå fjell

Se for deg ei kilometerlang strand med volleyballbaner på rad og rekke. På to av banene spiller 16 lag à to personer mot hverandre i kampen om den gjeve mestertittelen av Manly open volleyball tournament.

Okei, fullt så høytidelig var det kanskje ikke. Men innsatsen, det sosiale og lysten på førsteplass var definitivt til stede, og selv om idrettsstudentene hadde et visst fortrinn ettersom de har eksamen i volleyball denne uka, så må vi få kunne påstå at også PT hevdet seg godt på beachen!

Stine og Helene svært så fornøyde med A-sluttspill.

Dette er nok PT-kullets største stjerne, gratulerer med 2. plass Stine og Harald!

Ahed stakkar, ble påkjørt av en bil like før helga og går med armen i fatle. Men ingen har sett makan til gledesspreder, motivator og coach – denne fyren er et stykk herlig menneske!

Lørdagen ble dessuten av mange brukt til tur i Blue mountains og en nærliggende dyrepark. Her fikk Solveig Marit seg en ny kamerat:

Søt, ikke sant? Hvis Solveig ser sliten ut, så er det bare fordi kameraten var veldig ivrig på “sisten” og testa kondisen til en stakkars PT-student :D

Kajsa Stina og Isabelle på tur i Blue montains! Fine fjell og skog, selv om vi fra vakre, vene Norge kanskje ikke lar oss imponere sååå lett.

Ellers så trener vi som vanlig hver dag. Stay tuned for et komplett innlegg over hva vi har lært på Crossfiten så langt!

I mellomtiden kan dere ta følgende utfordring fra Øyvind alias Ken (Coach Bez’ har for vane å gi kallenavn til alle ;):

Charlotte K, PT Crossfit, Sydney Australia
@charlottemsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *