Masquerade Ball & Halloween

De siste dagene her i Sydney har det vært både maskeradeball og halloween party! Det jeg elsker med ICMS (skolen vi går på), er at de arrangerer ulike fester og ball ganske ofte.

På fredagen var det altså Masquerade Ball. Alle tok på seg fine kjoler, dress og masker, før turen gikk ned til Great Hall, festsalen på skolen. Der hadde de blandt annet satt opp en bar, pyntet hele lokalet, og skaffet en fotograf som tok bilder av alle som ville. Ble faktisk litt overrasket over hvor bra de hadde fått det til. Etter det hadde skolen leid et utested nede i Manly, og busser som kjørte alle ned dit. En herlig avsluttning på en super kveld!

I går var det halloween party, selv om det egentlig er i dag det faktisk er. Vi bestemte oss for at vi skulle dra den helt ut, og hadde derfor gått til innkjøp av kostymer. Kvelden begynte nede i the Bassment (studentbaren på skolen). Det var utrolig morsomt å se at det ikke bare var vi som hadde kledd oss ut. Noen av kostymene var dirkete ekle, mens andre var sykt morsomme. Etter the Bassment gikk turen til Shark bar. Shark bar er på en måte stamstedet til alle elevene på skolen, så man treffer alltid noen man kjenner der. Enda en vellykket kveld down under.

Flere bilder på instagram: Madeleneo

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *