Skolestart

Her er Monita igjen folkens! Fortsatt bosatt i Puerto Escondidos herligheter!

I forje uke spilte noen av studentene volleyball på stranda med nye venner fra området! Kjempeartig! Taperne måtte hoppe i havet, men da var vi så varme at det vi tok svømmeturen som en premie. MEN det var da noen luringer bestemte seg for å ta med kameraet mitt… Derfor var ingen bilder lagt til sist vedlegg, men jeg har blitt sponset noen bilder av min superkoselige roomie, Helene! Så da slenger jeg på noen bilder fra utfluktene våre fram til hun gikk tom for batteri ;)

Midt ute i jungelen, kunne vi nyte utsikten bra en lang hengebro!

I dette herlige friske vannet badet vi! Litt kaldt.. Iver gruet seg mest til ziplininga, så han sitt smil er påtvunget. Men alle andre koser seg!

Så kommer de nye oppdateringene!

Ferien er over og mine medstudenter har kommet hjem fra Cuba, hvor de har kost seg i en ukes tid. Men de har hatt noe voldsomt med uvær, og har derfor ikke fått all den solen de først planla. Der har de kjent på cubanske rytmer og testet en beryktet sigar for opplevelsens skyld. Det er jo tross alt Cuba!

Men ikke alle har kommet hjem til skolestart. De fire som ville feriere i Jamaica har strandet der i noen ekstra dager. For alle har sikkert fått med seg stormen som har herjet i det siste, og alle flyavganger som har blitt kanselert. Mine venner er i sikkerhet, men har måtte vente for det meste innendørs og følge med på værkanalen.. De skal komme hjem i kveld og jeg GLEDER meg til å se dem igjen!!! Har savnet dem masse, masse, masse!

Snakker om naturkatastrofer, vi hadde et jordskjelv her for to dager siden kl to midt på natta! Men da var det helg, musikk, dans og kanskje en corona eller to i bildet, så ingen hadde fått det med seg.. Bare de som slappet av hjemme hadde fått registrert at det skjedde noe.

Vi som har vært hjemme har fått venner som bor med den beste utsikten. Så der har vi hengt i flere dager, laget masse mat, badet og spilt biljard :D

Badet masse her!!

Og har man ryggen mot huset var dette utsikten som møtte oss! Den stranden som synes nede ved vannkanten er den stranda vi hadde første surfetime <3

Her lager vi lunch, som uten å overdrive, er DET BESTE JEG HAR SMAKT!

Her lages det dipp og kuttes hvitløk for en uke framover. Med så mye løk vi spiste, tar det nok en uke før jeg tørr å nærme meg noen andre enn mine lunchkamerater :)

Er det noe vi gjør nesten like mye som å gjøre lekser, er det biljard! Begynner å få skills ;)

Skolen har startet igjen! Og vi har allerede hatt to timer med ex.fac, med vår sjarmerende lærer, Janne. Hun holder foredragene som en samtale mellom seg og elevene, derfor blir det lettere å følge med. Faget virker ikke tørt enda, men interessant. Det er MYE stoff å sette seg inn i, men dette går nok bra, for ingen har tenkt å gjenta skippertaket som noen valgte å gjøre med filosofi. Derfor skal vi sette oss godt inn i bøkene fra dag en ;)

I morgen er det HALLOWEEN! Hurra! Her virker det som om festene bygger seg opp mot klimaks. Det skal bli gøy å feire Halloween i et annet land enn Norge, her er forventningene mye større! Selv har jeg handlet inn piratkostyme. Jeg vet at det er noen dyr og en djevel i gjengen også, dette blir gøy!

Da setter jeg meg ut på verandaen igjen og ser på bølgene. Nå begynner vi å få peiling på bølger også! Det er nyttig det, nå som Helene og jeg har spleiset på brett og greier. Det er så sykt gøy!!

Neste innlegg skal dere få høre ALT om HALLOWEEN!

 

Monita (litt solbrent på nesa)

Mexico, Puerto Escondido (stedet du forelsker deg i)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *