Melbourne Cup Day

Hello!

Igår var det Melbourne Cup Day i Australia, som er et hesteløp som varer i 3 minutter, som alle over hele Australia pynter seg veldig til, vedder på hester og drikker champagne fra tidelig dag. Vi på ICMS var også så heldige å få oppleve denne eventen, hvor vi var invitert til veddeløpsfest i Bassment, på dagtid. Vi sluttet derfor på skolen kl. 14 slik at vi kunne løpe opp å kle oss i kjoler og hatt, før vi skulle ned å vedde og feste dagen lang.

Det var også en konkurranse om beste antrekk – både for gutter og jenter. Det er visst veldig viktig å ha det fineste hodeplagget akkurat på denne eventen, som også var tydelig når vi så på klipp fra veddeløpsområdet og rundt omkring i Manly resten av dagen.

Veddet gjorde vi også, for å fult få oppleve hesteløpets ånd, og det var virkelig jubel og heiing når startskuddet gikk – gjennom hele løpet de korte 3.20 minuttene det varte.

Ane var så heldig å hadde fått lodd på vinnerhesten, og vant seg derfor litt drikkepenger til resten av dagen!

Det var en morsom opplevelse, og spesielt som et avbrekk fra skole midt på dagen. Ellers står det fortiden mye på lesing av Ex.fac fortiden – vi har kun noen få uker igjen her nede nå, og det begynner å merkes. Vi har mye vi vil gjøre før tiden for å dra hjem kommer, men vi har også en del skolearbeid som må fokuseres på ettersom våre to siste eksamner ikke er langt unna.

På fredag blir det arrangert Russefest på skolen – det blir kjempe kult! Nå får vi vist de andre internasjonale elevene hva vi nordmenn er godt for, og hvordan vi feirer når studietiden nærmer seg en slutt.

Anna,

Ex.phil/Ex.fac i Sydney.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *