Påske i Sydney

Heihei og god påske på etterskudd..

Vi har hatt en liten ferie igjen, vi hadde fri både på fredag og på mandag. I langhelgen brukte vi mye tid i Sydney og begynner endelig å bli litt bedre kjent i storbyen!

På torsdagen dro mange fra gostudy på Ivy, som er en ganske stor uteplass i byen. De har badebasseng der og 3(?) etasjer med dansegulv og barer. Good stemning og noe helt annet enn Shark bar, som er plassen vi stort sett drar ut på her i Manly, haha.. 

På fredagen var folk slitne og i tilleg regnet det, men på kvelden dro vi på Imax theatre i Sydney, for å se Fast and Furious 7. Imax er kjent for de svææære kinolerretene sine og utrolig god lyd, det var  en veldig bra kinoopplevelse.

Lørdag regnet det som bare det, men Mari, Thale, Marius og meg tok oss en tur til byen igjen. Vi dro egentlig inn for å finne en tattoo shop slik at marius fikk tatt tatovering, men pga påsken var alle vi var innom stengt. Så det ble ikke no tatovering, men vi dro og spiste Sushi og en nydelig dessert på en cafe med belgisk sjokolade og is. 

Søndagen var vi tilbake på Bondi igjen, men vi merket at høsten er kommet, for det var rett og slett så kaldt at vi ikke klarte å sole oss. Men vi tok oss en tur på cafe og så gikk vi en kjent tur fra Bondi som kalles “Bondi to Bronte coastal walk”. Det var veldig fint og vi fikk tatt en del gøye bilder i løpet av turen.

Ellers begynner vi å merke hvor fort tiden har gått her og det har gått opp for mange at vi ikke har veldig lang tid igjen her, men vi prøver å ikke tenke så mye på det, og heller nyte den siste tiden vi har her!!

Nicoline

Idrett 1 – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *