Strandliv og veldedighet

Hei igjen!
Tiden etter studieuken har bare rast forbi, og nå er det kun 18 dager igjen her på fantastiske Bali. Skolen krever mye tid med både prøver, innlevering i kulturforståelse og oppkommende ex.fac eksamen.

Ellers har de to siste ukene vært fylt med aktiviteter og opplevelser på ettermiddagstid. For to uker siden ble det arrangert auksjon, der pengene gikk til et lokalt barnehjem. Det var en kveld fylt med god mat, underholdning og mange fine gevinster man kunne by på. Gevinstene bestod blant annet av mye forskjellig norsk mat og godteri, gavekort på spa, opphold på villa og plass hjem i kofferten. Totalt samlet vi inn rundt 90.000 norske kroner, noe vi studentene er veldig fornøyde med!

image

Vi har også besøkt en rekke strender disse ukene, noe som er blitt en hverdagsaktivitet for oss etter skoletid. De fleste fine strendene på Bali ligger en taxitur unna Seminyak. Vanligvis reiser vi til Uluwatu og Nusa Dua, noe som tar ca. 1 time. Vi har forelsket oss i Geger stranden i Nusa Dua, og her er det i tillegg veldig billig å være.

image

Finns beach club og Karma Kandara beach club har også strender som må besøkes. Dette er to naboklubber som ligger i Uluwatu og du kan faktisk gå mellom strendene. For å komme ned på stranden må du betale ca 150 norske kroner, og da inkluderer dette solseng, vannaktiviteter og litt mat. Strendene ligger mellom klipper, så for å komme dit må du ta taubane ned langs klippen. Fra toppen er det helt fantastisk utsikt!

image
image
image

På lørdag reiste jeg, Andrea, og kjæresten min til Nusa Pendia på dagstur. Det var en arrangert tur av båtselskapet Quicksilver, der man betaler rundt 500kr per person for en dag på cruise med mat og aktiviteter inkludert. Nusa Penida er den største av de tre Nusa-øyene som ligger en time utenfor Bali. Dette var en dag fylt med snorkling, besøk i landsby, vannsportaktiviteter og mye mer. En herlig tur som anbefales!

Andrea & Marte
Bali – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *