Pugge uke!

Og her kommer det en oppdatering fra Monita som studerer i Mexico, Puerto Escondido! På onsdag som kommer skal vi ha eksamen i filosofi, og vi har alle nesene våre ned i bøkene om dagen. Vi tar oss selvfølgelig en pause i sola nå og da. Eller rett og slett tar bøkene våres med ut i sola for å kombinere de to.

Det er perfekt å sette seg på hotellets eller en av de andre strandbarene i nærheten. Da har man en solseng hele dagen, med mulighet for å bestille mat eller drikke når man vil, og man har toalett og en nedkjørlende dusj rett i nærheten. Da er vi klare for å pugge som bare det! Men vi begynner å kjenne presset, så vi har laget små studiegrupper, så det blir enklere å diskutere faget.

Men vi passer på og kose oss om kveldene. Her har hele klassen samlet seg ved siden av bassenget for å hygge seg. Vi prater en god del om våre ti feriedager som kommer etter eksamen. Noen har tenkt seg til Cuba, andre til Jamaica. Selv skal jeg utforske mer av kystlinja langs Mexico. Dette blir bra!

Flotte mennesker!!!

Vi storkoser oss langs Mexico sine herlige strender!! Snart får dere en oppdatering om hvordan det gikk med eksamen. Ønsk oss lykke til!!!!!!!!!

Monita,

Mexico, Puerto Escondido (Stedet man ikke vil forlate)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *