Ti dager med ferie i vente!

Hei! Da var vi endelig ferdig med examen philosophicum. Håper og tror det gikk greit for alle. Den siste uka har vært ganske travel med mye filosofipensum å gå gjennom…

image

Likevel har vi klart og ta oss gode pauser for å gå på yoga, gå ut for å spise middag etterfulgt av frozen yoghurt til dessert.

Det er en liten kafèbar her i Puerto hvor de har utrolig god frozen yoghurt. De har forskjellige typer som naturell, skogsbær, kokos og sjokolade, i tillegg til mye forskjellig dryss og velge i. Og det beste av alt: de lager det av naturlige ingredienser som friske bær.

Det er forresten mulighet for å sitte ute i toppetasjen og tegne med kritt her, mens man nyter utsikten utover stranda! :)

image

image

Senere på kvelden laget hotellet til en middag for oss i forbindelse med gjennomført eksamen og feiring av at vi nå har hele 10 dager med ferie i vente! Kan det bli bedre?

image

image

Rebeccas paella er så utrolig god! Noen få av oss gikk ut senere på kvelden mens noen ble igjen for å pakke. 6 av studentene fra gruppa dro nemlig til Cuba morgenen etter. Resten av oss tilbringer ferien her i Puerto. Her har vi planer om å besøke forskjellige strender, surfe og ta noen små utflukter. Jeg er nesten overbevist om at vi alle får en fin ferie.

Veronica

Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *