En varm sommerdag i Paris!

Fra regn og sur vind, kom plutselig 26 grader og sol! 

Denne dagen måtte vi nyte så vi dro til en park rett på grensen til Paris. Parken heter Bois de Vincennes og ligger ca. 40 minutter med metro fra République, som er et sentralt stopp i 10. arrondissement. Metro 8 retning mot Crétiel går direkte herfra til parken. Når vi gikk ut av meteoren ble vi møtt med palmer! Som å være tilbake til Sør-Frankrike. 

Vi tok med oss pledd og kort og hadde en piknik her i flere timer. Man må ikke nødvendigvis ha piknik i parken, man kan også besøke en dyrepark eller leie en robåt. Dyreparken heter Parc Zoologique De Paris og her har de flere eksotiske dyr. Å leie robåt koster ca. 15 euro for 4 stykker. 

På kvelden var det fortsatt like varm så vi dro på en ute bar. Skikkelig ute liv her. Barer på barer langs alle mulige gater hvor folk satt ute med en pils og det var bare god stemning. Planen var å dra på en rooftop, kjent som Le Perchoir, men denne hadde ikke åpnet enda så da satt vi oss på en lokal bar i nærheten. Dette er en aktivitet vi liker å gjøre som sosialt på kveldene. Som sagt er utelivet bra og et vinglass eller en øl er også ganske rimelige i forhold til barer i Oslo. 

//Filippa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *